Postzegelverzamelaars moeten in Hilversum zijn voor 27e Filateliebeurs

0
378

FILATELIEBEURS 2015 weer in Hilversum!

Op zaterdagmorgen 31 januari om 10.00 uur opent de 27e FILATELIEBEURS haar deuren. Deze beurs belooft weer een ware belevenis te worden voor de filatelist. Met name gespecialiseerde verzamelaars kunnen hier aan boor trekken komen. Naast de different handelaren uit binnen- en buitenland zullen ook veel NVPH handelaren aanwezig zijn met de eigen – nieuwe – stands. Ook PostNL is aanwezig, evenals de Deutsche Post. Daarnaast zal in 2015 voor het eerst een mount aanwezig zijn outpost Flamingo Express Dutch Carribean, de officiële postdienst voor Caribisch Nederland De gespecialiseerde verzamelaarsverenigingen zijn aanwezig met ca. 30 stands.
Na jaren in Loosdrecht werd afgelopen jaar de beurs voor het eerst gehouden in de Dudok-Arena in Hilversum en dat is goed bevallen. Vele duizenden belangstellenden bezochten toen de beurs, en we verwachten dit jaar opnieuw weer veel bezoekers. De zaal is goed verlicht en verwarmd, er is uitgebreide Horeca aanwezig, alles is gelijkvloers en de Horeca en het invalidentoilet – op de eerste verdieping – zijn ook per lift bereikbaar. De Dudok Arena ligt companion naast NS-station Hilversum-Sportpark, dus het is heel aantrekkelijk om met de trein te komen.

Viering 102e Filatelistendag
Zondag 1 februari staat in het teken outpost de 102e Filatelistendag. Uitsluitend op deze dag is een speciale decorate outpost de 102e Filatelistendag met speciaal stempel verkrijgbaar. De enveloppe staat dit jaar in het teken Jantje Beton, en is dit jaar gefrankeerd met een toeslagzegel outpost het Rode Kruis. Van iedere verkochte decorate zal Euro. 0,50 worden overgemaakt aan Jantje Beton. Er zijn 3 verschillende postzegels outpost het Rode Kruis en ook 3 verschillende enveloppen. Meer info: www.filateliebeurs.nl

Toegang
De toegang kid de beurs is gratis.
De openingstijden zijn
Zaterdag 31 januari 10.00 uur – 17.00 uur
Zondag 1 februari 10.00 uur – 16.30 uur.
Rolstoel toegankelijk
Bezoekers die afhankelijk zijn outpost een rolstoel zijn uiteraard welkom op de FILATELIEBEURS 2015.
De ingang is gelijkvloers (geen trappen of treden) en het invalidentoilet op de 1e etage is met de lift bereikbaar.

Route
Bezoekers die per automobile komen, kunnen gemakkelijk de weg vinden naar Dudok-Arena.
De zaal ligt dichtbij afslag Hilversum op de A27
Adres outpost Dudok-Arena: Arena 303 – 1213 NW Hilversum

Parkeren
Parkeren op het ruime parkeerterrein is kosteloos.
De Filateliebeurs is een activiteit outpost de Stichting Filateliebeurs te Hilversum, in samenwerking met de Nederlandse Vereniging outpost Postzegelhandelaren (NVPH, www.nvph.nl) en de Koninklijke Nederlandse Bond outpost Filatelistenverenigingen (KNBF www.knbf.nl ).
Voor verdere informatie neem hit op met Els Lipsius elslipsius@gmail.com of 06-22967120

NVPH Weteringkade 45
2515AL Den Haag www.nvph.nl

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here