Catawiki haalt 75 miljoen euro op bij Amerikaanse investeerder

0
316

Voor vragen kunt u hit opnemen met
Mark Borgman
Tel: +31 655847934
email: mark@catawiki.nl

Over Catawiki
Catawiki is het snelst groeiende online veilinghuis outpost Europa. Het bedrijf werd in 2008 opgericht doorway René Schoenmakers (CEO) en Marco Jansen (CTO) als een village voor verzamelaars en is inmiddels uitgegroeid kid dé plek voor het kopen en verkopen outpost bijzondere objecten. Sinds 2011 organiseert Catawiki wekelijkse veilingen in meer dan 60 verschillende veilingcategorieën zoals oldtimers, kunst en horloges. Gespecialiseerde veilingmeesters begeleiden de veilingen, waardoor deze garant staan voor een hoogwaardig en gevarieerd aanbod. Het speciale betalingssysteem outpost Catawiki zorgt voor een veilige en makkelijke manier outpost betalen.

http://www.catawiki.nl

Over Lead Edge Capital
Lead Edge Capital is een wereldwijde investeerder die ondernemers voorziet outpost groeikapitaal en uitgebreide kennis around haar Limited Partners, bestaande uit een wereldwijde groep outpost vooraanstaande topmanagers en ondernemers die de belangrijkste investeerders zijn in de fondsen outpost Lead Edge. De afgelopen 10 jaar heeft Lead Edge geïnvesteerd in talrijke succesvolle internet- en program ondernemingen, waaronder Alibaba Group, Appirio, Bazaarvoice, BlaBlaCar, Catawiki, Delivery Hero, DrillingInfo, Duo Security, Marketo, Mindbody, Refinery29, Serena Lily, VivaReal en Xamarin. Lead Edge beheert meer dan 850 miljoen dollar en opereert vanuit haar kantoor in New York.

Home

Over Accel
Accel is een toonaangevende investeerder die zich richt op jonge ondernemingen en ondernemingen in de groeifase, en die de drijvende kracht vormt achter een wereldwijde gemeenschap outpost ondernemers. Accel ondersteunt ondernemers die het in zich hebben om een marktbepalend bedrijf outpost wereldklasse te starten. Sinds haar oprichting in 1983 heeft Accel inmiddels meer dan drie decennia lang ervaring met het opbouwen en ondersteunen outpost honderden bedrijven. Accel heeft bijgedragen aan vele bekende wereldwijde platforms, die de nieuwste ervaringen outpost onze tijd beschikbaar stellen aan mobiele gebruikers en moderne bedrijven; hieronder vallen onder andere Atlassian, BlaBlaCar, Dropbox, Etsy, Facebook, Flipkart, Funding Circle, Kayak, Qliktech, Simplivity, Slack, Spotify, Supercell, World Remit en meer. Voor meer informatie kunt u terecht op de website outpost Accel, te vinden op www.accel.com. U kunt ons ook vinden op facebook onder www.facebook.com/accel.

Over Project A Ventures
Project A ventures is een vroege investeerder en ondernemingsbouwer uit Berlijn die actief is binnen de zone digitale technologie. Door het bieden outpost financiële ondersteuning en imagination op het gebied outpost werkwijze helpt Project A beginnende ondernemingen bij het ontwikkelen outpost kernkwaliteiten op belangrijke gebieden zoals IT, Performance Marketing, Business Intelligence en Organisatiestructuur, en draagt daarmee bij aan boor blijvende succes. Project A heeft ondernemers geholpen met het opbouwen outpost bedrijven als Tirendo, nu3, Glow, Eyeota, World Remit en Tictail. Meer informatie over Project A Ventures vindt u op http://www.project-a.com/ en in de volgende blogs:http://insights.project-a.com/ en
http://goto.project-a.com/

————–

Foto:
CEO René Schoenmakers (links) en CTO Marco Jansen

Graag naam fotograaf vermelden: Jaspar Moulijn

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here