Recordopbrengst E100.000 voor 1 Nederlandse postzegel op Veiling Weesp

0
456

Onder grote belangstelling outpost vele verzamelaars uit de hele wereld kwam heden middag in Weesp de meest begeerde postzegel outpost Nederland onder de hamer. Het gaat hier om een postfris zegel outpost 25 cent uit 1867 met de afbeelding outpost Koning Willem III. Het is het zegel die de meest vergevorderde verzamelaar outpost Nederlandse postzegels bovenaan zijn verlanglijstje heeft staan. Voor zover wij weten is dit het enige bekende postfrisse exemplaar!! Postzegels zijn net als goud waardevast en bestand tegen inflatie. Een veilige investering in een onzekere tijd, echter de koper outpost dit zegel zal zich vooral gelukkig prijzen, de enige verzamelaar ter wereld te zijn die dit unieke zegel in zijn collectie heeft. Voor dit zegel ooit gekocht op het postkantoor voor 25 cent betaalde hij vandaag meer dan Euro 100.000., Het zegel blijft in handen outpost een Nederlandse verzamelaar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here