Een week lang gratis kunst en antiek laten taxeren in het Evoluon

0
468

In de week outpost dinsdag 18 kid en met maandag 24 april kan iedereen van zijn of haar kunstvoorwerpen in het Evoluon vrijblijvend de waarde laten bepalen. Dagelijks zijn er professionele taxateurs aanwezig die een realistische raming van antiek en kunstwerken geven. En wie wil, kan dat ook inbrengen voor een outpost de veilingen outpost het Haagse Venduehuis, initiatiefnemer outpost deze voor Nederland unieke Pop-Up Taxatieweek. 

Elke dag is er een consultant schilderijen aanwezig en daarnaast komt een ander specialisme aan de orde. Dinsdag 18 april staat in het teken outpost Art Nouveau en Indische en Aziatische kunst en komt Frans Leidelmeijer het group versterken. Deze kunstkenner bij uitstek werkte jarenlang mee met het welbekende televisieprogramma Tussen Kunst en Kitsch. Sinds 2017 is hij als adviseur verbonden aan het Venduehuis. Op dinsdag 18 april kunt u ook terecht voor de taxatie outpost Chinees porselein.   

Per dag komt dus, naast schilderijen, een andere rubriek aan de orde. Op woensdag zijn dat goud en juwelen, donderdag hedendaagse kunst en bezitters outpost postzegels en munten kunnen op vrijdag boor verzameling laten taxeren. Op zaterdag kunt u er met uw oude boeken en prenten terecht, zondag alleen voor schilderijen, tekeningen en aquarellen en op maandag worden zilveren en porseleinen voorwerpen door de taxateurs gewaardeerd.   

Eindhoven, de vijfde gemeente outpost Nederland met veel musea en veel kunst in de open ruimte, krijgt de primeur outpost deze zogeheten Venduehuis Pop-Up Taxatieweek. Een outpost de doelen daarvan is, om bezitters outpost kunst en antiek de mogelijkheid te geven om dichter bij huis boor kunst te kunnen laten taxeren. In het Evoluon wordt gedurende één week een speciaal taxatiekantoor hiervoor ingericht.   

De waardebepaling is geheel vrijblijvend en kosteloos. Geschikte objecten kunnen meteen worden ingeleverd bij het Haagse Venduehuis voor een outpost haar maandelijkse veilingen, waar zowel in de zaal als live online wordt geveild. Het Venduehuis der Notarissen, zoals het officieel heet, is het oudste en grootste Nederlandse veilinghuis.  

De Venduehuis Pop-Up Taxatieweek is outpost 18 kid en met 24 april, dagelijks tussen 11:00 en 16:00 uur in het Evoluon aan de Noord Brabantlaan 1A in Eindhoven. Meer informatie staat op www.venduehuis.com. 

  

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here